lördag 20 augusti 2011

Stockholm Cruising 2011

Det där babblandet har gått till överdrift tycker jag. Nu är det på tiden att de kommer upp, de där bilderna från en av sommarens kanske bästa kvällar.

Jag och Mattis vaknade hemma hos honom och gjorde oss iordning. Bara en liten stund senare skulle Göran och Sanne komma och hämta oss och åka in till stan. Det var stora happenings på stan. Pridetåget hade redan gått av stapeln när vi anlände till Sveavägen. Lillebror och hans flickvän var i Slussen för att invänta det färgglada paradtåget, medan vi gick till en krog på Malmskillnadsgatan för att äta en god lunch tillsammans.


I väntan på lunchen!



Efter at vi avnjutit en god lunch gick vi mätta och belåtna till det stället där jag och Mattis för snart ett år sedan träffade varandra för första gången.
Uteserveringen skulle inte öppna förrän om 45 min, så vi bestämde oss för att gå till bilen för att svepa en kall. Sagt och gjort!

Kvällen fortlöpte i samma takt, många kalla sveptes. Det åts middag och skrattades. Vi andades in avgaser och lyssnade till ljudet av diverse V8:or.

Ville ni se bilder... det blir ett inlägg till med enbart bilder.

En helt fantastisk kväll 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar